mainImage

Jodan Boys viert hele dag feest met Fox Sports

Afbeelding is niet meer beschikbaar
14 mei 2018, 10:14 uur
Sport

Op het complex van Jodan Boys is het zaterdag 19 mei de hele dag feest. Dan speelt het elftal van Jodan Boys 10 om 11.30 uur hun kampioenswedstrijd, die live wordt uitgezonden op FOX Sports! Jodan Boys 10 is namelijk winnaar van de wedstrijd ‘Kampioenskoorts’ van FOX Sports.

Naast de wedstrijd is er de hele dag feest op het complex van Jodan Boys. Met na de wedstrijd van Jodan Boys 1 tegen ’s Gravenzande 1 (14u30), de hele dag en avond (tot 23u30) muziek van diverse DJ’s en zanger Mike, ook lekker eten en drinken. Uiteraard wordt Jodan Boys 10 ook gehuldigd!

Iedereen welkom!
Iedereen is van harte welkom om bij deze dag aanwezig te zijn en de mannen naar het kampioenschap toe te supporten! Speciale gast is in elk geval de burgemeester van Gouda. Toegang is de hele dag gratis; de opbrengst gaat naar de stichting Kans tegen Kanker. Kom wel op de fiets of lopend. Er is weinig parkeergelegenheid én het Verkennerspad is afgesloten.

Wedstrijd op FOX
Jodan Boys 10, dat uitkomt in de zesde klasse, neemt het om 11u30 thuis op tegen Moerkapelle 3. Scheidsrechter is niemand minder dan Roelof Luinge! Het kampioensduel wordt live op FOX Sports uitgezonden en voorzien van professioneel commentaar door Koert Westerman. De analyse komt van Ronald de Boer aan de desk bij Pascal Kamperman. Langs het veld en op de tribune zorgt Hans Kraaij Jr. voor de interviews.

Steun van Michel Breuer en Bas Nijhuis
Jodan Boys 10 heeft alles uit de kast gehaald om de KampioensKoorts-wedstrijd te winnen. Zo heeft het team publieke steunbetuigingen weten te krijgen van onder andere profvoetballers Michel Breuer en Michel Kramer en scheidsrechter Bas Nijhuis. Ook heeft het team zich ingezet voor een goed doel: Stichting Kans Tegen Kanker. In totaal deden 923 teams mee aan KampioensKoorts.

Bekijk hier het filmpje met de originele aankondiging van FOX Sports:

https://www.facebook.com/JodanBoys/videos/1648840888485785/
Foto: Digitaal Dagblad