Gouds Dagblad | Kwik loopt snel op naar 18 graden

Kwik loopt snel op naar 18 graden

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

We hadden een frisse ochtend met temperaturen van tussen de 2 en 5 graden. In het binnenland vroor het lokaal licht. Overdag is het wel zonnig met maxima van rond de 17 graden. Er waait een matige noordoostenwind. Neerslag valt er niet. Donderdag neemt de bewolking vanuit het oosten toe en kan er ook een bui vallen. Vrijdag en in het weekend is de kans op bewolking en enkele buien groter. Het wordt wel warmer: 20 tot 22 graden.

Woensdag en donderdag blijft het (vrij) zonnig, vrijdag is er meer bewolking. Woensdag en donderdag stijgt de maximumtemperatuur naar 18 graden Celsius. Vrijdag is het met circa 16 graden Celsius weer iets koeler. De wind waait  op deze dagen uit (noord)oostelijke richtingen en is zwak tot matig, windkracht 2 à 3 Beaufort.

In het aankomend weekend stijgt de kans op een bui aanzienlijk, maar met een graad of 22, een oostenwind en regelmatig zon is het zeer aangenaam.

Ook de eerste dagen na het aankomend weekend ziet het er naar uit dat de temperaturen dicht in de buurt van de 20 graden Celsius uitkomen! De zon is dan vaak in het weerbeeld te zien en een lokale regenbui of onweersbui is niet uitgesloten!

Bron: Meteo Gouda, zie voor de weersverwachting: www.meteo-gouda.nl/verwachting-gouda

 

 


Foto: Digitaal Dagblad