De Zalm Groep kookt voor de Helden in de Zorg! 

27 March 2020, 12:55 uur
Algemeen
mainImage
De Zalm

In deze crisis hebben alle zorgverleners veel minder tijd om goed voor zichzelf te zorgen. Ze maken extra lange dagen en zijn vooral druk goed te zorgen voor anderen, die hun hulp hard nodig hebben. Het personeel van Brasserie Bar De Zalm, Bodega 32 en Koeien en Kaas Gouda wil daar graag een steentje bijdragen.

Daarom heeft het personeel van Brasserie Bar De Zalm, Bodega 32 en Koeien en Kaas Gouda samen iets bedacht. Om de zorgverleners een hart onder de riem te steken, gaat het personeel van de drie Goudse restaurants ze verwennen en een beetje ontzorgen door een keer lekker voor ze te gaan koken! Ze beginnen bij het Groene Hart Ziekenhuis.

"Onze missie is om 500 medewerkers een heerlijke welverdiende maaltijd te serveren. Hiervoor willen wij ons als bedrijf en personeel graag belangeloos inzetten", aldus Rianne Peelen-Bouwman, Marketing & Sales Manager van De Zalm Groep. "Het enige waar we de hulp van de Gouwenaars bij nodig hebben is de inkoop van gezonde ingrediënten...."

Hoe kan jij deze actie steunen?
Heel simpel, door een bedrag, maakt niet uit hoe groot, te doneren.