Gouds Dagblad | Nieuw in Gouda: De KunstMaakPlaats
mainImage

Nieuw in Gouda: De KunstMaakPlaats

8 september 2020, 19:15 uur
Lokaal

De KunstMaakPlaats is een nieuwe creatieve werkplek aan de Limburg van Stirumstraat 10 in Gouda. Er is een ruim (coronaproof) atelier waar inspirerende workshops en cursussen georganiseerd worden. Workshops en cursussen De Goudse kunstenaars, Gudy Agten, Nelleke Beck en Tineke Radder hebben in de KunstMaakPlaats ieder hun eigen atelier maar daarnaast hebben ze ook een sfeervolle grote atelierruimte gerealiseerd waar ze workshops en cursussen geven.

Nelleke Beck is keramiste, Gudy Agten is gespecialiseerd in oude schilder technieken en Tineke Radder werkt zowel ruimtelijk als in het platte vlak met allerlei verschillende materialen. Drie verschillende kunstenaars met elk hun eigen discipline en technieken. Dit levert een gevarieerd aanbod aan workshops en cursussen op.

Schilderen, tekenen, keramiek, papier scheppen, papier-maché en collages maken… zomaar een paar voorbeelden van wat je bij de KunstMaakPlaats onder professionele begeleiding kunt komen doen.

Iedereen is welkom of je nu veel of geen ervaring hebt. Het motto van de docenten is: Kom kijken, ontdekken, maken, ervaren en verras jezelf…

Arrangementen
Naast het bestaande aanbod kunnen de kunstenaars van de KunstMaakPlaats ook arrangementen op maat leveren. Een creatief verjaardagsfeestje, een vrienden of familie activiteit of een bedrijfsuitje. De arrangementen kunnen zowel in het atelier, aan de van Limburg Stirumstraat, als op locatie gerealiseerd worden.

Verhuur ruimte
De grote sfeervolle ruimte is ook voor derden, die zelf iets willen organiseren, te huur.

Coronaproof
De workshops en cursussen worden in het grote ruime atelier gegeven waar je goed afstand kunt houden van elkaar. Elke cursist heeft een eigen werkplek. Handgel en reinigingsdoekjes zijn aanwezig en de ruimte kan goed geventileerd worden.

Locatie
Het adres van De KunstMaakPLaats is, van Limburg Stirumstraat nr 10 in Gouda. Vlakbij het station en ook op loopafstand van het centrum van Gouda. De KunstMaakPlaats bevindt zich op de eerste verdieping, er is een lift in het pand aanwezig.

In de buurt zijn gratis parkeerplaatsen. Contact: info@dekunstmaakplaats.nl

Meer Informatie www.dekunstmaakplaats.nl www.gudyagten.wordpress.com www.depapaverhoeve.nl www.tinekeradder.nl


Foto: De KunstMaakPlaats