Hoe vraag je in Gouda een energiecoach aan? Steffie legt het uit

22 December 2023, 17:47 uur
Lokaal , Maak Gouda Duurzaam
mainImage
Gemeente Gouda/Astrid den Haan
V.l.n.r.: Klimaatburgemeester Josefien de Bruin, directeur Steffie Jacques de Wit en wethouder Michel Klijmij-van der Laan.

Steeds meer mensen in Gouda willen een energiezuinig huis. Maar hoe doe je dat? Laat een energiecoach meedenken! De gemeente Gouda wil zoveel mogelijk mensen bereiken en heeft daarom een animatie laten maken. Hierin zie je wat een energiecoach doet en hoe makkelijk je een energiecoach kunt aanvragen.

Kijk en hoor wat een energiecoach voor je kan doen
Op 21 december opende onze klimaatburgemeester Josefien de Bruin samen met wethouder Michel Klijmij-van der Laan de animatie op energie.steffie.nl/gouda.

Beiden zijn enthousiast: "Al veel inwoners hebben hulp gekregen van de energiecoaches. Met deze duidelijke animatie kunnen we nog veel meer Gouwenaars bereiken. Dat is belangrijk, want energie besparen is goed voor het milieu én de portemonnee."

Meer uitleg over energie op energie.steffie.nl
Steffie is een landelijk platform dat duidelijke uitleg geeft over allerlei onderwerpen. Ook over energie. Met tips op om zuiniger om te gaan met energie en over het belang van gezonde lucht in huis. En nu op verzoek van de gemeente Gouda, ook over energiecoaches.