mainImage

P(a)as op de plaats

7 april 2020, 09:44 uur
Algemeen

Pasen is anders dan het ooit is geweest. Om alle Gouwenaars een hart onder de riem te steken en als teken van verbondenheid start deze week actie PA(A)S OP DE PLAATS.

Alle Gouwenaars ontvangen deze week een Placemat met daarop informatie over Corona hulpacties in Gouda. Denk aan een boodschappendienst of ‘Heel Gouda belt’. Ook staat er een bericht van de burgemeester op en informatie over mooie initiatieven in de stad.

PA(A)S OP DE PLAATS is een initiatief van Gouda Bruist in samenwerking met Sociaal Team Gouda, SOG, KerkinGouda, Gemeente Gouda, Goudse Post, Peter Boersma, Samen voor Goud, GoudApot en vele vrijwilligers.

Verspreiding
De organisatie zoekt nog wel een aantal bezorgers voor de verspreiding van de placemats. Help jij mee met de huis-aan-huis verspreiding en neem je ook een aantal straten voor rekening?

Woensdag vanaf 13u00 kunnen de Placemats worden opgehaald bij Samma, Turfmarkt 18. Daarbij wordt rekening gehouden met de Corona richtlijnen. De bezorging kan vervolgens op woensdag, donderdag of vrijdag, als het maar voor Pasen is verspreid. Reken op een tijdsinzet van ongeveer twee uur. 

Meld je aan om te helpen via dit formulier of stuur een mail naar [email protected] met het postcodegebied wat je kunt doen. 


Foto: Marianka Peters