De Tafel van 10 stopt

mainImage
De Tafel van 10 stopt

De Tafel Van 10 stopt in Gouda. Dat maakten de eigenaren Linda en Henk de Vente zojuist op hun Facebookpagina bekend.

,,Na jaren elke dag met passie en plezier hebben mogen werken in en aan de winkel in Gouda, hebben we besloten te stoppen. De webwinkel blijft wel gewoon open, zij het met een aangepast aanbod", aldus de twee.

De winkel is open tot zaterdag 29 september. ,,Mocht je nog een cadeaubon hebben van de winkel, kom snel voor 29 september langs aan de Lange Tiendeweg 111. In de winkel geldt OP=OP en op veel artikelen zit nu een hoge korting. Help je mee opruimen?", zo roept het echtpaar De Vente op. ,,We willen alle klanten bedanken en niet in de laatste plaats voor het gezellige contact en de leuke gesprekken", zo besluiten  Linda en Henk.

Pas verhuisd
Woonwinkel De Tafel van 10 verhuisde begin oktober vorig jaar van de St. Anthoniestraat 13-15 naar de Lange Tiendeweg 111. De opvallende plek net over de Tiendewegbrug naar het centrum, waar voorheen Café de Sport zat. ,,Waar meer dan 150 jaar het bier werd getapt, sterke verhalen werden opgehangen en moppen werden verteld, waar menig wedstrijd van het Nederlands Elftal werd bekeken en gevierd en waar fanatiek werd gepoold, daar, ja daar willen wij jou vanaf 5 oktober weer inspireren op het gebied van interieur", zo schreef eigenaar Henk de Vente van De Tafel van 10 toentertijd op zijn Facebookpagina.

De Tafel Van 10 - (Online) Woonwinkel
0182 - 76 91 48
St. Anthoniestraat 13 - 15
2801 GS GOUDA
www.detafelvan10.nl


Foto: Digitaal Dagblad