98-jarige Gouwenaar wil lid worden van Olympia

24 April 2018, 10:17 uur
Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Bewoners van De Savelberg bezochten afgelopen zondag de voetbalvereniging Olympia. Dit op uitnodiging van het bestuur van de Goudse voetbalclub. Ze kregen een mooi ontvangst met een gebakje en een drankje en waren getuigen van de 1-0 overwinning van Olympia op PSV Portugaal. 'Een super uitje!', zo was de conclusie. Een 98-jarige bewoner van De Savelberg informeerde of en hoe hij lid kan worden van de club. ,,Dan kan ik ieder weekend gezellig naar Olympia”.Olympia had tien bewoners van De Savelberg uitgenodigd voor de wedstrijd van Olympia-PSV Poortugaal. De speciale gasten en hun begeleiders werden warm onthaald door Olympia met een gebakje en een drankje. Ruim voor de start van de wedstrijd zat iedereen klaar bovenaan de tribune voor de aftrap.
Onder hen fans van voetbal, zoals een bewoner die zelf jarenlang actief was voor het G-voetbal bij GSV en natuurlijk met zijn vrienden van toen, nu Olympianen, op de foto ging. Maar ook niet voetballiefhebbers en Olympianen genoten van de activiteit.

Toen Olympia de winnende goal scoorde, werd er flink gejuicht door de nieuwe supporters. Na afloop op de foto met het hele eerste elftal op het terras met een drankje en een borrelhapje in de zon maakte het feest compleet. Ruim vier uur na vertrek keerde iedereen weer huiswaarts met de Presentatiegids als blijvende herinnering.

Deze gezamenlijke activiteit is een initiatief van Henriette Geluk van De Savelberg en voorzitter Edo Neefjes van Olympia. Er komt zeker een vervolg!