Gouds Dagblad | Sinterklaas naar winkelcentrum Bloemendaal

Sinterklaas naar winkelcentrum Bloemendaal

mainImage

Hij komt, hij komt... zeker ook naar Winkelcentrum Bloemendaal

Vol verwachting klopt ons hart: Sinterklaas is weer in ons land. Eenmaal op vaste land brengt Sinterklaas op zaterdag 23 november, tussen 10u30 en 14u30, een bezoek aan Winkelcentrum Bloemendaal!

Maar hoe komt hij naar het winkelcentrum: te voet, te paard? We weten het niet. Dat is nog een verrassing.

De opzet zal net als de vorige jaren zijn: er is een spelletjesconcours door het hele centrum heen voor alle kinderen, waarbij ze een pietendiploma kunnen behalen.

De Sint komt om 10u15 aan bij het Winkelcentrum, waar hij buiten een rondje zal lopen. Rond 11u00 zal hij binnenstappen bij het winkelcentrum onder begeleiding van het Hofkapel De Pietenband. Tussen 13u00 en 14u30 doet de Sint nogmaals een ronde. En dat is natuurlijk niet het enige dat er op de planning staat. Tussen 10u00 en 14u30 zijn er allerlei activiteiten te vinden in het winkelcentrum waar kinderen aan mee kunnen doen.

Attractiespellen
Verspreid door het winkelcentrum zijn zes attractiespellen te vinden onder begeleiding van pieten. Eén van die spellen is een speciale, namelijk paardrijden. Kinderen mogen onder begeleiding van vier pieten buiten een rondje rijden. De andere spellen zijn in het overdekte centrum te vinden.

Bliksembezoek
Op zaterdag 30 november komt Sinterklaas, tussen 10u00 en 12u00, voor een bliksembezoek nog een keer naar het winkelcentrum.

Ben jij erbij, zaterdag 23 en/of 30 november? Kom je zingen, zwaaien en wellicht een handje geven aan Sinterklaas?


Foto: Remco F. Gerritsen