Gouds Dagblad | Gouda heeft weer een sexshop
mainImage

Gouda heeft weer een sexshop

29 juli 2020, 14:59 uur
Winkelen

Als zo'n 30 jaar geleden een winkel stopte, dan kwam er vaak een uitzendbureau in. In de Goudse binnenstad waren er toen zo maar ruim 20. Met en door de komst van internet verlieten de uitzendbureaus de stad en gingen online. Er zit er nog één aan de Lange Tiendeweg, LUBA Uitzendbureau. en in de Stationstraat: Ruimbaan Uitzendbureau.

Als er nu een winkel leegkomt, komt er vaak een nagelstudio of een kapperszaak in. Maar op de Korte Groenendaal hebben ze er iets op gevonden: daar zit sinds afgelopen week een ouderwetse sexshop. Heel bijzonder, want dat zijn toch bij uitstek producten die mensen anoniem online bestellen?

Tease & Please
Sexshop Tease & Please, wat in contact staat met Christine le Duc, vind je tussen de winkels Vivid Mode en Kaas van Kees aan de Korte Groenendaal nummer 12. In de etalage zijn verschillende lingeriesetjes te zien en een paar speeltjes. In de winkel vind je alles van erotische lingerie, massageolie, lifestyle producten, sexspeelgoed en alles wat er tussenin zit.

Er zaten eerder sexshops in de binnenstad. Ongeveer 25 jaar geleden zat Christine le Duc aan de Markt, maar die vertrok vrij snel. En een jaar of vijf geleden zat een sexshop aan de Lange Tiendeweg op het toepasselijke huisnummer 69. Ook die hield het niet lang vol.

 


Door: Karel Baarspul | Foto: Karel Baarspul