Laatste loodjes voor André Hemerik

18 April 2019, 10:47 uur
Uitgaan
mainImage
André Hemerik (rechts) met zijn team van Buiten, eten+drinken

Zoals we al schreven: eigenaar/chef-kok André Hemerik verlaat zijn restaurant Buiten, eten+drinken. Dit op de kop af na 25 jaar het restaurant te hebben gerund. Zijn kindje waarbij hij aan de wieg stond en dat hij met de paplepel en grote zorg heeft groot gebracht. Per 1 mei gaan de lopende zaken over op twee andere Goudse horecaondernemers, Maurice Camfferman en Stephen Hobbs, bekend van restaurant Bij Ons.

Wat Hemerik verder gaat doen, maken we later bekend. Hemerik staat nu voor een nieuwe uitdaging en daar heeft hij zelf voor gekozen:

"De laatste loodjes! Na 25 jaar met liefde en plezier Buiten eten+drinken te hebben opgebouwd is het tijd voor iets anders. Zo’n beslissing is niet zomaar genomen, maar wie onderneemt moet ook vooruitkijken. Op enig moment moet je nadenken over opvolging van je bedrijf. Hoe mooi is het dan om het feest op het hoogtepunt te verlaten.

Buiten eten+drinken en de geweldige ploeg medewerkers laat ik in goede handen achter bij Maurice en Stephen van restaurant Bij Ons. Stephen is voor mij meer dan een bekende, hij heeft zo’n 10 jaar bij mij gewerkt. Het is dan ook erg leuk dat hij terugkeert in de keuken van Buiten eten+drinken. Ik wens de heren onnoemelijk veel plezier en succes met het uitbaten van beide restaurants.

‘Bij Buiten eten+drinken eet je, alsof je bij vrienden eet’, één van de vele mooie complimenten die ik heb mogen ontvangen. Dit krijgt in het klein misschien wel een vervolg. Helemaal uit het vak en niets meer doen is voor mij nog geen optie. In mijn hoofd borrelen nog ideeën. Een tipje van de sluier … de nieuwe naam is al geboren: Heeren van de Haven. 

Kom genieten van mijn laatste feestmenu. Ik dank jullie allemaal voor het meevieren van het 25-jarig jubileum en alle bezoeken aan Buiten eten+drinken. Tot 1 mei 2019 ga ik met alle liefde en plezier aan de slag om u een ‘buiten’gewoon gezellige avond te bezorgen.

Tot snel, André

25-jarig jubileummenu
Met Buiten, eten+drinken viert Hemerik deze weken zijn 25-jarige jubileum. En dat doet Hemerik op zijn eigen spontane en feestelijk wijze en bijbehorend menu. ,,Wij bestaan 25 jaar. Vier het met ons mee! Kom genieten van een feestelijk 4-gangen menu voor € 25,- of een compleet arrangement met bubbels bij ontvangst, passende wijnen bij de gerechten en koffie of thee voor € 25,- extra…”