Trainer Slot snapt dat Feyenoord aanvaller Dilrosun laat gaan

2 February 2024, 21:21 uur
Sport
mainImage
ANP

Trainer Arne Slot heeft er alle begrip voor dat Feyenoord aanvaller Javairô Dilrosun naar het Mexicaanse Club América laat vertrekken. "Ik denk dat deze club en onze supporters ontzettend blij mogen zijn met het feit dat wij voor het tweede jaar op rij meer geld binnenhalen dan we uitgeven, al is het niet zo extreem als het jaar daarvoor", zei hij op een persmoment voor het uitduel van zondag met AZ.

"Daarbij komen de financiële inkomsten van de Champions League", vervolgt Slot. "We zetten een stevigere basis onder de financiële draagkracht van Feyenoord. Hoe sterker die wordt, hoe beter de transferwindows in de toekomst zullen zijn."

Slot had graag gezien dat Feyenoord zich nog had versterkt met een buitenspeler of verdediger. "Maar ik heb altijd aangegeven dat het voor ons zoeken is naar een speld in een hooiberg en die speld hebben we niet gevonden", zei hij. "Iedereen heeft er alles aan gedaan. Er is hard voor gewerkt. Zoals de jongens afgelopen zondag keihard hebben gewerkt tegen FC Twente, maar ook niet met het resultaat dat ik graag had gewild."

Slot had graag aanvaller Luciano Rodríguez uit Uruguay naar Feyenoord zien komen. Aanvaller Couhaib Driouech van Excelsior was ook in beeld bij de kampioen uit Rotterdam. "Maar ik vind niet dat hij ons aan de bovenkant versterkt", zei de coach.


Door: ANP