Reynaers in Amateurelftal van het Jaar

19 June 2019, 19:59 uur
Sport
mainImage

Eén kampioenschap, twee promoties en maar liefst drie degradaties. Het afgelopen seizoen was verre van saai te noemen in het regionale topamateurvoetbal. De sportredactie van Omroep West maakt de balans op met het Amateurelftal van het Jaar. Daarin maakt de Gouwenaar Thomas Reynaers (Noordwijk en ex-Olympia) deel van uit.

Van de regionale tweede- en derdedivisionisten (inclusief degradanten VVSB, SJC en HBS) zijn twee clubs hofleverancier. Zowel de kersverse kampioen VV Noordwijk als het eveneens naar de tweede divisie gepromoveerde Quick Boys levert drie basisspelers. Noordwijk-trainer Kees Zethof zwaait de scepter.

Vergeleken met vorig jaar zijn alleen VVSB-doelman Ruben Valk en Rijnsburgse Boys-middenvelder Joël Tillema overgebleven in het elftal. Als formatie is gekozen voor een 4-3-3-systeem. De opstelling ziet er als volgt uit.

Doel: Ruben Valk (VVSB)

Verdediging: Kevin Gomez Nieto (Scheveningen), Rob Overvliet (Noordwijk), Bart Sinteur (Katwijk), Joey Ravensbergen (Quick Boys)

Middenveld: Jeffrey Ket (Quick Boys), Joël Tillema (Rijnsburgse Boys), Thomas Reynaers (Noordwijk)

Aanval: Kay Tejan (Quick Boys), Nick van Staveren (Noordwijk), Furghill Zeldenrust (Rijnsburgse Boys)

Trainer: Kees Zethof (Noordwijk)

Bank: Paul van der Helm (Quick Boys), Richelo Fecunda (VVSB), Brayen Bröcker (Noordwijk), Bram Ros (Rijnsburgse Boys), Danny Bakker (VVSB), Giovialli Serbony (Westlandia), Mehmet Aldogan (Scheveningen)