mainImage

Noordwijk kampioen mede dankzij Goudse jongens

Afbeelding is niet meer beschikbaar
14 mei 2018, 15:33 uur
Sport

Bijdrage van de 'andere' Paul van Vliet |

Zaterdag 12 mei 2018. De plaatselijk polderdandy en tevens uw verslaggever bracht een bezoek aan VV Noordwijk in Noordwijk.

'Wat heeft dit met Gouda te maken?', vraag je je dan af. Nou, dat ga ik je uitleggen.

Zaterdag kon dit voetbalteam kampioen worden in de hoofdklasse A. In dit team spelen de twee Gouwenaren: Roy Rondeltap, Jeroen Borsboom en ex-Gouwenaar Thomas Reynaers. Op uitnodiging van Reynaers bracht ik samen met wat goede vrinden een bezoek aan deze kampioenswedstrijd.

VV Noordwijk speelde om 14u30 thuis tegen RVVH uit Ridderkerk en bij deze wedstrijd waren ongeveer 1500 supporters aanwezig.

In de eerste helft stond VV Noordwijk met 2-0 voor. Na de rust werd het al snel 3-0 en was het kampioenschap eigenlijk al binnen. Uiteindelijk werd het 4-0 door een eigen goal van RVVH.

Onze Goudse jongens hebben dan wel niet gescoord, maar ook dankzij hen heeft VV Noordwijk dit kampioenschap te danken en gaan ze nu derde divisie spelen.

Reynaers en Rondeltap zullen na dit seizoen nog blijven bij VV Noordwijk, maar Borsboom vertrekt na drie jaar en gaat naar ARC in Alphen aan den Rijn.

Kortom, we kunnen trots zijn op onze Goudse jongens en Goudse Amsterdammer.


Foto: Digitaal Dagblad