Net op tijd voor Kaas en Stroopwafelwedstrijd

10 May 2018, 10:19 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De Goudse atletiekvereniging AV Gouda bleef rond de jaarwisseling niets bespaard. Na brandschade eind december, liep de vereniging begin januari een flinke stormschade op.

Eindigde het afgelopen jaar met een grote uitslaande brand in de bijgebouwen van de vereniging en een grote schade. Het nieuwe jaar begon niet veel beter. De storm teisterde de vereniging en opnieuw was er grote schade aan het terrein en de materialen. De westerstorm vernielde de net nieuwe overkapping voor de polshoogmatten. De matten voor polshoogspringen waaiden vervolgens de sloten in. Ook de hekken en de kunststofbaan van de vereniging liepen schade op.

Maar na vele sponsor- en leden-acties, donaties en uitwisseling met andere atletiekverenigingen uit de regio is de AV Gouda er aardig boven op gekomen. Woensdag nog werden container-opslagunits geplaatst op het terrein van AV Gouda, die - zoals ze zeggen - weer dertig jaar meegaan. Maar ook belangrijk: de units stonden er net op tijd voor de wedstrijden van Hemelvaartsdag 10 mei: de eerste Kaas en Stroopwafelwedstrijden.


Zie ook goudsdagblad.nl/na-brandschade-nu-stormschade/

Zie ook goudsdagblad.nl/felle-uitslaande-brand-atletiekvereniging-gouda/

Zie ook goudsdagblad.nl/schade-brand-atletiekvereniging-gouda-groter-dan-gedacht/

Zie ook goudsdagblad.nl/steun-en-statiegeld-gedupeerde-atletiekvereniging/