Gouds Dagblad | Kom je ook naar het Goudse Sportcafé?

Kom je ook naar het Goudse Sportcafé?

mainImage

Het Goudse Sportcafé staat weer op de sportagenda. En wel op woensdagavond 24 juli van 19u00 tot 20u30. Bestuurders, trainers, coaches en hjo’s van Goudse sportverenigingen zijn hierbij van harte welkom. Dit keer bestaat de inhoud van de bijeenkomst uit twee losse onderdelen die tegelijkertijd plaatsvinden: een onderdeel voor trainers/coaches/hjo’s en een onderdeel voor bestuurders. Het Gouds sportcafé vindt plaats in Sportcentrum De Mammoet.

Voor trainers/coaches/hjo’s: Clinic Groepsdynamica
Voor de meeste sportverenigingen komt de zomerstop eraan. Dus gaan kantines dicht, is er stilte op de complexen en gaan veel mensen op vakantie. Daarnaast worden er in het land sportieve zomerkampen georganiseerd. In Gouda is er een basketbalkamp in Sportcentrum De Mammoet.  Onderdeel van het kamp is een bijzondere Coachclinic voor coaches en trainers. Het onderwerp wat centraal staat in de clinic is het sportbrede onderwerp "Groepsdynamica" door Marco van den Berg. Marco van den Berg is hoofdcoach van het Centrum voor Topsport en Onderwijs in Amsterdam en ex-bondscoach van de Nederlandse Basketbal Bond.

Voor bestuurders
Naast de clinic gaat Sport.Gouda graag met de bestuurders van de Goudse verenigingen en overige belanghebbenden het gesprek aan naar aanleiding van de uitkomsten van de Goudse vitaliteitsscan en het te ontwikkelen sportakkoord. Wat zijn belangrijke ontwikkelingen en welke rol is hierin met elkaar weggelegd voor de Goudse sportverenigingen?

Aanmelden voor de avond kan door een e-mail te sturen naar inschrijven@sportpuntgouda.nl