Feyenoord verwacht Bijlow en Trauner aan einde van maand terug

8 March 2024, 15:26 uur
Sport
mainImage
ANP
Justin Bijlow.

Trainer Arne Slot verwacht dat Justin Bijlow en Gernot Trauner eind deze maand na de interlandperiode weer inzetbaar zijn voor Feyenoord. Hij rekent dan ook weer op Calvin Stengs, al houdt de coach nog een kleine slag om de arm.

Ook Slot vreesde voor een ernstige knieblessure toen Stengs in de slotfase van het bekerduel met FC Groningen met een brancard van het veld moest. "Het is heel mooi dat het geen zware blessure is", vertelde de trainer op een persconferentie voor het thuisduel van zondag met Heracles Almelo in de Eredivisie. "We hopen dat hij na de interlandbreak er weer bij is, maar daar moeten wel een aantal stappen voor gezet worden. Daar hopen we op en dat verwachten we ook, maar dat moet eerst nog wel even gebeuren."

Bijlow (kuitblessure) en Trauner (hamstringblessure) ontbreken al weken bij Feyenoord, net als Thomas van den Belt. Die middenvelder is inmiddels hersteld van een hamstringblessure. Hij maakt zaterdag zijn rentree bij Jong Feyenoord.

Feyenoord staat tweede in de Eredivisie, met 10 punten minder dan koploper PSV en een voorsprong van 6 punten op het als derde geklasseerde FC Twente.
 

 


Door: ANP