Feyenoord-coach Slot schakelt snel door na mislopen transfers

3 February 2023, 17:05 uur
Sport
mainImage
ANP
Feyenoord-trainer Arne Slot.

Feyenoord-trainer Arne Slot is niet bij de pakken neer gaan zitten na het mislopen van enkele versterkingen tijdens de afgelopen transferwindow. "Als het niet lukt, dan ga je weer door", zei Slot in de aanloop naar de wedstrijd van de Rotterdamse koploper tegen PSV van zondag.

"Het is geen geheim dat ik graag versterkingen had gehaald", verklaarde Slot drie dagen na het verstrijken van de deadline. "Maar als die niet komen, dan kan ik altijd wel snel doorschakelen. De volgende ochtend denk je bij jezelf 'we hebben een hele goede groep', dus het kostte me niet veel moeite om de knop om te zetten."

Feyenoord wilde graag FC Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki of Thomas van den Belt van PEC Zwolle halen. "We wilden Zerrouki heel graag en we hebben een voor Feyenoord begrippen hoog bod uitgebracht, maar het is het goed recht van Twente om daar nee op te zeggen", aldus Slot.

"We wilden hem al voor de blessure van Sebastian Szymanski, maar daarna helemaal. Het ging om serieuze bedragen. Je kunt hem goed inschatten omdat hij op Eredivisie-niveau speelt en we hebben zelf tegen hem gespeeld."

"Van den Belt is ook een interessante speler. Wij, en ook andere clubs bovenin, hebben geprobeerd om hem aan te trekken. Dit zal komende zomer niet anders zijn."


Door: ANP