City Fit Club gaat sluiten

15 July 2019, 12:23 uur
Sport
mainImage
Parole, bureau voor journalistieke producties

City Fit Club aan de Industriestraat 5 in Gouda sluit noodgedwongen haar deuren.

"Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat City Fit Club gaat sluiten. Het lukt ons niet om met de huidige formule een winstgevende zaak te draaien. Ondanks de inzet van het City Fit Club team. Met ingang van vandaag, maandag 15 juli, gaan de groepslessen stoppen. En per 1 augustus zal City Fit Club definitief sluiten", zo laat eigenaar Quinten Wiegers op de website weten.

Wiegers is ook eigenaar van Living Well op de Keerkring en aan de Burgemeester van Reenensingel. Wiegers begroet de leden van City Fit Club dan ook graag in een van zijn andere vestigingen. "Wij nodigen de leden van City Fit Club van harte uit om te komen sporten op de clubs van Living Well Sport & Fitness..."

Living Well Sport & Fitness zat jarenlang in het pand van City Fit Club. Na de verhuizing van Living Well Sport & Fitness naar de Keerkring, kwam de bedrijfsvoering van de sportschool in andere handen. En kreeg de sportschool een andere naam. Na een wisseling van de wacht in 2018, nam Wiegers begin dit jaar de gang van zaken weer over. Maar het lukte hem niet om het gewenste resultaat te boeken.

De medewerk(st)ers van City Fit Club krijgen allemaal een nieuwe werkplek binnen de andere clubs van Living Well.