Gouds Dagblad | Webinar NOW 2.0 versus ontslag

Webinar NOW 2.0 versus ontslag

mainImage

De coronacrisis creëert nieuwe uitdagingen voor ondernemingen. Ook voor jouw personeelsbeleid. Niet alleen het waarborgen van de continuïteit van jouw onderneming, maar ook het hebben van een gezond personeelsbestand is een veel gehoord knelpunt. Zo kan het uitblijven of terugvallen van omzet, ondanks de overheidsmaatregelen, maken dat je noodgedwongen keuzes moet maken met betrekking tot jouw personeel. In de praktijk zien we dat ondernemers zich al snel richten op de korte termijn, het ontslaan van personeel. Echter, houd ook focus op de (middel)lange termijn. De vraag is of ontslag dan de beste oplossing is. Weet u als ondernemer wat te doen?

Speciaal voor dga’s, CFO’s, CEO’s, finance managers, controllers, HR managers, HR financials in het mkb houdt Grant Thornton op dinsdag 30 juni van 15u00 tot 16u00 een webinar. Tijdens dit webinar gaan de experts van Grant Thornton in op de laatste actuele ontwikkelingen met betrekking tot de NOW 2.0, maar ook op bedrijfseconomisch ontslag en alles wat daar bij komt kijken.

Binnen een uur ben je up-to-date over de meest belangrijke en praktische zaken rondom deze twee thema’s. Je ontvangt praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt en je krijgt de gelegenheid om tijdens de uitzending direct jouw vragen te stellen. Na afloop ontvang je per e-mail de opname van het webinar, de presentatieslides en de gestelde vragen inclusief bijbehorende antwoorden.

In het aankomende webinar worden de volgende actuele onderwerpen behandeld:

Kies ik voor het benutten van de NOW 2.0 of toch voor ontslag of een combinatie?
Wat zijn de voorwaarden voor het gebruik van NOW 2.0 en voor ontslag wegens bedrijfseconomische redenen?
Waar moet ik op letten als ik NOW 2.0 aanvraag?
Wat gebeurt er als ik NOW 2.0 heb aangevraagd en toch personeel ontsla?
Hoe verloopt een ontslagprocedure, waar moet ik op letten en wat zijn de kosten daarvan?
Wat is het gevolg van de verschillende vormen van ontslag?

Kun je niet deelnemen aan dit webinar? Meld je dan toch aan. Enkele dagen nadat het webinar heeft plaatsgevonden, ontvang je een opname van dit webinar.