Gouds Dagblad | VNO-NCW RijnGouwe te gast bij Zeeuw & Zeeuw

VNO-NCW RijnGouwe te gast bij Zeeuw & Zeeuw

mainImage
Het bestuur van VNO-NCW RijnGouwe, met vlnr. Christiaan Buizer (Grant Thornton Belastingadviseur), Marijke Roseboom (Ro-Ad Arbodienstverlening), Marieke Kreuzen (Ruimbaan Uitzendbureau) en Petra van Buren (directeur/bestuurder Stichting KernKracht).

VNO-NCW RijnGouwe heeft een nieuw enthousiast bestuur dat graag kennis maakt met ondernemers uit het Goudse en de Goudse omgeving. Een uitgelezen moment daarvoor is op maandag 3 februari. Dan is VNO-NCW RijnGouwe te gast bij het Goudse autobedrijf Zeeuw & Zeeuw.

In 2020 wil VNO-NCW RijnGouwe met het netwerk weer van toegevoegde waarde zijn en hierbij maakt de belangenorganisatie graag gebruik van de kennis en input van alle leden. "Wat zijn interessante thema’s (netwerk en lobby) en waarin kunnen wij je helpen? Wat vind jij belangrijk voor je ondernemerschap? Onder het genot van een drankje gaan we graag de kennismaking en het gesprek met je aan", aldus Marijke Roseboom, voorzitter van VNO-NCW RijnGouwe.

Zoals geschreven, VNO-NCW RijnGouwe en haar leden zijn te gast bij autobedrijf Zeeuw & Zeeuw, aan de Edisonstraat 2 in Gouda. In de zojuist verbouwde showroom van een van de 27 vestigingen die de organisatie telt.

Aanmelden voor deze bijeenkomst doe je door te klikken op aanmelden/afmelden, rechtsboven in de uitnodiging. 

Introducés zijn van harte welkom, graag tot 3 februari!


Foto: Fotografie: Debora de Jong ikigrafie