Gouds Dagblad | Miljoenenontbijt valt weer in de smaak

Miljoenenontbijt valt weer in de smaak

mainImage
Het nieuwe bestuur van VNO-NCW West RijnGouwe, bestaande (vlnr) uit Petra van Buren, Marieke Kreuzen, Christiaan Buizer en Marijke Roseboom (voorzitter).

Prinsjesdag is een mooie Nederlandse traditie, net als het Miljoenenontbijt van VNO-NCW, dat traditiegetrouw de ochtend na Prinsjesdag wordt genuttigd. Woensdagmorgen 18 september, van 7u00 tot 9u30, was het weer zover. Met een opkomst van 150 ondernemers werd het in De Goudse Schouwburg weer een interessante bijeenkomst.

Met ook een nieuwtje: de presentatie van het nieuwe bestuur van VNO-NCW West RijnGouwe. Bestaande uit Petra van Buren, Christiaan Buizer, Marieke Kreuzen en Marijke Roseboom (voorzitter).

Dit jaar zette VNO-NCW RijnGouwe de ondernemers op de troon: hoe zou hun troonrede luiden? Op Prinsjesdag, dinsdag 17 september, sprak koning Willem Alexander de troonrede uit en maakte bekend wat de plannen van de regering zijn. Stel dat jij als ondernemer op die troon zou zitten? Zou je dan graag iets anders voorlezen? Zou je de miljoenen euro’s aan belastinggeld anders willen besteden? Die vragen stonden centraal op het interactieve Miljoenenontbijt van VNO-NCW West RijnGouwe.

Het thema op het Miljoenenontbijt RijnGouwe was infra. Samen met een zaal ondernemers bespraken de gasten Floor Vermeulen (lid van het college van Gedeputeerde Staten, het dagelijks bestuur van de provincie),   Tweede Kamerlid Kees Verhoeven en dagvoorzitter Jeroen Toet de impact van de Miljoenennota. Zij gingen daarbij specifiek in op de bereikbaarheid en infrastructuur in het gebied van Rijn en Gouwe.

Bij binnenkomst vanaf 07.00 uur stond er een heerlijk ontbijtbuffet klaar, waarbij volop gelegenheid was om te netwerken. De ondernemers werden vervolgens voorzien van actuele kennis en het was tevens een uitstekende gelegenheid om mede-ondernemers te ontmoeten en nadere contacten te leggen. Ruimbaan Uitzendbureau, Rabobank Hollandse IJssel en Visser & Visser waren de sponsors van het Miljoenenontbijt.

Alle miljoenenontbijten vind je op www.vno-ncwwest.nl/miljoenenontbijt

 


Foto: Parole, Pieter van Vliet