Gouds Dagblad | Innovatiedag Platform Groene Hart Werkt!

Innovatiedag Platform Groene Hart Werkt!

mainImage

Veel van de ondernemers in de gemeenten in het Groene Hart zetten in op circulariteit. Dit kan niet zonder dat zij creatief zijn én samenwerken. Maar hoe doen zij dat en waar lopen zij tegenaan?

Tijd om eens bij deze ondernemers op bezoek te gaan en met eigen ogen te zien wat zij hebben ontwikkeld of mee bezig zijn. Platform Groene Hart Werkt! houdt daarvoor een zogenaamde ‘innovatiedag’, waarop zij met andere ondernemers, bestuurders en deelnemers aan het platform op pad gaan in het Groene Hart. De innovatiedag staat voor woensdag 9 oktober in de agenda. Er staat een bezoek op het programma aan Groenendijk Bedrijfskleding (Woerden), Dekker Zevenhuizen (Zevenhuizen), RetourMatras (Alphen a/d Rijn) en MeetInOffice (Woerden).

In de brochure onder deze link lees je alle details en praktische informatie. Vooral voor ondernemers is het programma interessant. Kennisdeling en netwerken staan centraal.

Ben je ondernemer in het Groene Hart die zich bezig houdt met circulariteit en heb je interesse om mee te gaan? Schrijf je in: er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Doe dit uiterlijk vrijdag 13 september. De inschrijflink vind je in de brochure.

Zie ook groenehartwerkt.nl