Gouds Dagblad | Bovengemiddeld aantal startende ondernemers in Gouda

Bovengemiddeld aantal startende ondernemers in Gouda

mainImage

Uit onderzoek is gebleken dat in de gemeente Gouda een bovengemiddeld aantal nieuwe ondernemers starten. Per 1000 inwoners waren dit er 9,2, terwijl het landelijke gemiddelde tegen de 8,2 op 1000 loopt. 

Gratis startersdag in Gouda 
Startersdagen.com houdt daarom in samenwerking met Gemeente Gouda, Gouda Onderneemt, Rabobank Gouwestreek en Interpolis op maandag 28 januari een gratis startersdag bij Driestar Educatief in Gouda. De inspirerende avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot ongeveer drie jaar oud en de succesvolle start-ups. 

Inspiratie door Diederick Janssens 
Het programma bestaat uit plenaire kennisdeling, een startersmarkt om vragen te stellen, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Halverwege de avond zal Diederick Janssens, bekend van TEDxGouda, een inspirerende keynote sesse verzorgen. 

Voorprogramma 
In het voorprogramma kunnen startende ondernemers en aangesloten kennispartners in gematcht worden op basis van hun online profiel. Daarbij is er alle gelegenheid om duurzame relaties te ontwikkelen. Daarnaast kan een selectie van geïnteresseerden het ondernemersconcept dat zij in gedachten hebben pitchen tegenover een panel van diverse experts die feedback zullen geven. 

Aanmelden 
Vele regionale partners staan klaar om (startende) ondernemers te informeren en inspireren over ondernemerschap. De avond is gratis te bezoeken, aanmelden is gewenst via www.startersdagen.com/gouda2019. Aanwezige kennispartners zijn Rabobank Gouwestreek, Interpolis, Gemeente Gouda, Gouda Onderneemt, Berntsen Mulder Advocaten, Factuur Voldaan, Gouwe Start Café, Janssens.today, Ondernemersklankbord, Oscar van der Wijk Fotografie, Qredits, SEA Partners, TEDx Gouda, Toets je haalbaarheid, Verzamelgebouw Reeuwijk, Visser & Visser Accountant, Vork Communicatie.

Programma

Programma deel 1
17.30 – 18.45 Inloop met optioneel broodjesbuffet en startersmarkt
17.30 – 18.30 Breaking the ice: zakelijk speeddaten via de unieke Startersdagen.com MeetMatch tool*
18.00 – 18.30 Toets je haalbaarheid sessies

Programma deel 2
18.30 – 19.00 Opening met hoofdpartners Rabobank Gouwestreek, Interpolis en gemeente Gouda, +  uitreiking Starter van het Kwartaal Award
19.00 – 19.30 Ronde 1a seminars en startersmarkt
19.30 – 19.45 Startersmarkt
19.45 – 20.15 Ronde 1b seminars en startersmarkt
20.15 – 20.30 Startersmarkt
20.30 – 20.45 Keynote speaker met TEDxGouda spreker Diederick Janssens
20.45 – 21.00 Startersmarkt
21.00 -21.30 Ronde 2 seminars
21.30            Plenaire afsluiting

*MeetMatch is een tool waarbij mensen op basis van hun online profiel of via vooraf opgegeven informatie aan elkaar worden gekoppeld. Meetmatch maakt netwerken spannend en succesvol. Ontmoet andere starters of voer alvast eerste gesprekken met onze kennispartners. Meetmatchen in het voorprogramma vindt plaats tussen starters onderling en starters en onze kennispartners.

Locatie
Driestar educatief
Burgemeester Jamessingel 2
2803 PD Gouda