mainImage

Recyclesint is weer in het land en doet Gouda aan

19 november 2021, 15:46 uur
Lokaal, Maak Gouda Duurzaam

Recyclesint Gouda is een speelgoed ruilbeurs in het Nelson Mandela Centrum, aan de Bernadottelaan 79 in Gouda. Een laagdrempelige manier om je speelgoed te ruilen en wellicht vast 'inkopen' te doen voor 5 december.

Kom zaterdagmorgen 20 november tussen 10-12u00 langs. Dan worden er punten gegeven aan het speelgoed dat je inlevert en kun je daarna meteen nieuw speelgoed uitzoeken.

Swip Swap
De ruilbeurs is een initiatief van Swip Swap. Bergen speelgoed waar nauwelijks mee gespeeld wordt, en toch brengt Sinterklaas elk jaar weer nieuwe cadeautjes mee. Dit jaar gaat Swap Sint wederom de cadeau-inkopen duurzamer aanpakken. Recycle Sint wil zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven. Het is dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren.

Goede doel
Dus sprokkel snel alle spelletjes, speelgoed en knuffels bij elkaar waar jouw kind niet meer naar omkijkt. Zorg er wel voor dat het speelgoed compleet en schoon is en er netjes uit ziet. Wie weet maakt dit een ander kind wel weer heel blij! Het speelgoed wat overblijft, wordt aan het goede doel geschonken.

Voor toegang is geen QR-code nodig en opgeven hoeft niet, vrije inloop.

Meer informatie op goudabruist.nl/recyclesint-gouda en op KrijgdeKleertjesGouda


Door: Marit de Bruijn