mainImage

Nog paar nachtjes slapen; op 18 augustus biefstuk eten bij Loetje

5 augustus 2022, 12:36 uur
Lokaal

Goed nieuws voor de Loetje-liefhebbers. Zet donderdag18 augustus maar in je agenda! Vanaf die dag zijn jullie welkom bij Loetje Reeuwijk. Dan opent de keten bekend van de biefstukken een nieuwe locatie aan Elfhoeven, één van de mooie Reeuwijkse Plassen. Dit is vlakbij Gouda.

Het heeft even geduurd. Maar nog een paar nachtjes en dan drijven de Loetje-biefstukken ook in Reeuwijk in de jus. De opening van Loetje Reeuwijk wordt de dertigste locatie van de populaire keten, die in 2022 maar liefst 45 jaar bestaat. “Het is écht een prachtige locatie voor Loetje, waar onze gasten straks naast onze gerechten, kunnen genieten van het mooie uitzicht over het water’', kondigt Loetje al aan.

Het restaurant biedt met een terras van ruim 300 vierkante meter plaats aan 160 personen. Loetje Reeuwijk is zowel vanaf het land als vanaf het water te bereiken. Reserveren via de website kan binnenkort.

Loetje maakt sinds 2020 deel uit van horecagroep Restaurant Company Europe, waartoe vijftig restaurant- en cafélocaties behoren, waaronder Stan&CO, Beers & Barrels en Popo the Mexican.

 

 


Foto: ANP