Gouds Dagblad | NAP systems: één adres voor afvalwatertechniek
mainImage

NAP systems: één adres voor afvalwatertechniek

23 oktober 2020, 20:30 uur
Lokaal

Ik ben Robbie Nap, net voorbij de 40 en ruim 15 jaar ervaring in de installatiebranche. In mijn werk als adviseur voor een gerenommeerde Duitse fabrikant van afvalwaterproducten, merkte ik dat zzp’ers en kleine installatiebedrijven, dus dé vaklieden die deze producten toepassen, nauwelijks ondersteund werden. Terwijl zij juist met passie hun werk uitvoeren en gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Eigen bedrijf starten
Ik miste het contact met de kleine zelfstandige en vanwege de potentie die ik daar zie, ben ik maart dit jaar mijn bedrijf gestart. Met NAP-systems bestaat er nu dus één adres in de regio voor uw complete projectoplossing in afvalwatersystemen.

Specialisme
Bijvoorbeeld als er een mantelzorgwoning op uw erf komt of u wilt een tuinhuis met toilet achterin uw tuin, dan zorgt een pompinstallatie voor afvoer van water naar het hoofdriool. Bij terugstuwing van water uit het hoofdriool bij hevige regenval is een terugstroombeveiliging noodzakelijk. Ook wanneer de afvoer van douche of toilet lager ligt dan het riool moet het afvalwater middels een pompinstallatie worden opgepompt naar het hoofdriool. Hierin ligt mijn specialisme, maar zoekt u een vetput voor uw horecaproject of douche- & platdakafvoeren voor uw verbouwing? Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Ontzorgen
Ik verzorg advies op locatie, rapportage en berekeningen volgens euronormen en installatierichtlijnen, levering van kwaliteitsproducten en projectbegeleiding. Daarnaast ondersteun ik bij installatie en/of inbedrijfstelling en storingen.

Ik sta voor deskundig ontzorgen op maat, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Bent u bezig met een project of kent u iemand met een afvalwateruitdaging, aarzel niet en leg deze bij mij neer!

Scan de QR code voor direct contact met mij. Zie hieronder. 

Adresgegevens
NAP systems
Duitslandweg 13
2411 NT  Bodegraven
T.  085-3013850
E. [email protected]
W. www.nap-systems.nl

 


Foto: Nap Systems, Anne Eigenraam