Inschrijvingen voor populair Huttenbouwdorp in Gouda weer open

23 March 2023, 10:31 uur
Lokaal
mainImage
Huttenbouw Gouda

Ook dit jaar is er weer een leuk en feestelijk Huttenbouwdorp Noorderhout voor jong en oud. De voorbereidingen zijn al begonnen. Het huttenbouwdorp is als altijd weer in de laatste week van de zomervakantie. Dat is dit jaar van maandag 14 augustus tot en met donderdagochtend 17 augustus 2023.

Het evenement is speciaal bedoeld voor kinderen van groep 3 (leeftijd 6/7 jaar) tot en met groep 8 (leeftijd 11/12 jaar) uit vooral Bloemendaal, Plaswijck en Gouda Noord. De locatie is zoals altijd de mooie Natuurspeelplaats Noorderhout, op de geluidswal, vlakbij winkelcentrum Bloemendaal.

Ook dit jaar zijn er naast huttenbouwen extra activiteiten, zoals het Kindercircus, Lasergamen en Levend stratego. Wat ook blijft is Woensdagmiddag Waterdag met de superleuke aquabanen. De chill-tent staat natuurlijk weer bovenaan de heuvel, om even uit te rusten, te tekenen én voor het mooie uitzicht. De oudere kinderen (10, 11, 12 jaar) kunnen als het mag van hun ouders de laatste woensdagnacht blijven slapen in hun eigen hut… eigenlijk wel één van de leukste en spannendste onderdelen van het huttenbouwdorp. Die woensdagavond is er óók de Familieavond: familie, vrienden, opa en oma’s, etc. kunnen dan de mooie hutten die gebouwd zijn bewonderen.

Aanmelden kan via de website van Huttenbouwdorp.