Gouds Dagblad | Donna Gelateria vertrekt bij Station Gouda
mainImage

Donna Gelateria vertrekt bij Station Gouda

16 september 2020, 12:56 uur
Lokaal

IJssalon Donna Gelateria vertekt van het Station Gouda. Dinsdag was de laatste (uit)verkoop dag. Nu is het zaak van inpakken en wegwezen.

IJssalon Donna Gelateria opende in maart vorig jaar haar vierde en eerste Goudse vestiging. Naast Cinema Gouda, The Art of Tattoo en Domino's Pizza aan de Burgemeester Jamessingel.

Volgens een woordvoerder van Domino’s, ook eigenaar van IJssalon Donna Gelateria, kwam de loop er voor de Goudse vestiging niet goed in. De corona-crisis deed de zaak ook geen goed.

Wat er met het pand gaat gebeuren, is nog onbekend. Dat wordt eerst intern bij Domino’s besproken.

Eerste vestiging
Donna Gelateria opende op 1 juni 2015 haar eerste vestiging aan de Goudsbloemlaan 94 in Den Haag. Twee weken later, op 17 juni 2015 opende Donna Gelateria haar tweede vestiging op de Laan van Nootdorp 29 in Nootdorp. Deze is gevestigd aan de kop van de Parade. Met deze tweede vestiging werd begonnen aan een snelle groei van het concept. In 2016 opende Donna Gelateria ook haar deuren in Voorburg op de Parkweg. En vanaf maart 2019 dus buiten het Haagse, naar Gouda.

Concept
"Donna Gelateria is een nieuwe Italiaanse ijssalon met echt ambachtelijk gemaakt ijs. Wij hebben een moderne uitstraling met een industrieel karakter. Een uniek concept in de regio haaglanden. Dagelijks wordt er gebruik gemaakt van verse ingrediënten en halen wij verse biologische melk bij Hoeve Biesland in Delfgauw. Door het gebruik van echte biologische melk en dagverse ingrediënten krijgt het ijs een volle romige smaak. Hiermee maken wij op ambachtelijk wijze ons heerlijke ijs", aldus een woordvoerder van Donna Gelateria.

Uiteraard heeft de ijssalon ook alle traditionele smaken in haar assortiment zoals aardbei, vanille, citroen, chocolade, pistache, stracciatella en onze heerlijke pure chocolade. Naast deze smaken heeft Donna Gelateria ook altijd een aantal bijzondere smaken in onze vitrine. Snickers, smurf, cookies, oreo en nog veel meer.

Ook kunnen de gasten hun eigen voorkeurssmaken doorgeven. En die worden niet zelden in het assortiment opgenomen.

Het bovenstaande concept liet de Gouwenaars en bezoekers aan Gouda in ieder geval koud.


Foto: Raymond Aarsman