Gouds Dagblad | Ben jij dé duurzame dwarsdenker met innovatieve oplossing?
mainImage

Ben jij dé duurzame dwarsdenker met innovatieve oplossing?

16 september 2020, 09:30 uur
Lokaal

Stel je eens voor… je draagt als ondernemer niet alleen bij aan de groei van je bedrijf, je werkt ook mee aan een maatschappelijk vraagstuk en een betere wereld. Hoe mooi zou dat zijn? Doe mee aan de Rabo Duurzame Innovatieprijs.

Ben jij dé duurzame dwarsdenker met een innovatieve oplossing? Schrijf je dan nu in! Win €20.000 en krijg toegang tot de kennis en het netwerk van de Rabobank. Goed voor jouw bedrijf en goed voor de wereld om je heen.

De Rabobank noemt ze de duurzame dwarsdenkers. Ondernemers die barsten van de ideeën om Nederland en de wereld beter achter te laten. Zij durven tegen de stroom in te gaan, alles voor een duurzame maatschappij. De Rabo Duurzame Innovatieprijs is een initiatief om de ideeën van deze ondernemers en hun innovaties te versnellen. Ken of ben je een duurzame dwarsdenker?

De Rabo Duurzame Innovatieprijs staat voor ondernemers met innovatieve oplossingen die er echt toe doen. Kansrijke innovaties krijgen een podium en toegang tot kennis en het netwerk van Rabobank. Daarnaast maak je ook nog eens kans op het winnen van € 20.000, zodat je gelijk verder kunt met het verder ontwikkelen van jouw innovatie. Wacht niet langer en doe mee!

Schrijf je in...


Foto: Rabobank Hollandse IJssel