Joshua Nolet 'kijkt' Ajax-Feyenoord samen met overleden vader

20 March 2023, 17:44 uur
Landelijk
mainImage
ANP

Joshua Nolet heeft zondagmiddag samen met zijn Vrienden van Amstel LIVE-collega's in de Johan Cruijff ArenA gekeken naar de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord. Ook zijn overleden vader keek vanaf "boven" mee, schrijft de 34-jarige zanger op Instagram.

"'Hey pap', zei ik in mezelf terwijl ik vanaf de eretribune door het dak van de Arena naar boven keek. 'Ik heb de dag van m’n leven, en de pot is nog niet eens begonnen.' Toch fijn zo’n open dak dacht ik, dan kunnen de doden nog meekijken", schrijft Nolet bij een aantal foto's van hem en onder anderen Typhoon, Diggy Dex en Thomas Acda in de koninklijke loge van de ArenA en op de tribune. "'Hou op schei uit… de klassieker?? En in de koninklijke loge??', zei hij vol ongeloof. 'Yep', antwoordde ik cooltjes."

In 2012 overleed de vader van Nolet. Voor hem schreef hij ook het nummer In Your Arms, waarmee Chef'Special een gigantische hit scoorde. "Na een korte stilte sloot hij ons gesprekje af met de woorden die ik op zondagen al zo vaak had gehoord: 'Niks verklappen hè, ik kijk om 19u de samenvatting'. 'Ik zeg niks pap.'"

Tot grote spijt van Nolet verloor Ajax zondagmiddag met 2-3 van de Rotterdammers. "Dat Feyenoord uitgerekend gister, voor het eerst in 18 jaar, met 3 punten wegreed uit Amsterdam is zuur. Heel zuur." De enige in het gezelschap die wel blij was, was Chef'Special-gitarist Guido. "Maar Guido had de dag van z’n leven, en dat is ook wat waard."

 


Door: ANP