Gouds Dagblad | Robin Steensma beste advocaat arbeidsrecht

Robin Steensma beste advocaat arbeidsrecht

mainImage

De Goudse advocaat Robin Harry Steensma is door de Stichting Magna Charta uitgeroepen tot beste advocaat arbeidsrecht. De advocaat van het Goudse kantoor MKS Advocaten legde daarmee beslag op de eerste Magna Charta Cup uit 1930.

Steensma is al sinds 1985 advocaat in Gouda en al meer dan 25 jaar partner bij MKS Advocaten.

In velerlei vormen is Steensma betrokken geweest bij het Goudse ondernemersklimaat. Zo was hij jarenlang voorzitter van de Business Club Midden-Holland. Nog altijd draagt Steensma de Goudse ondernemers een warm hart toe. "Ik voel daarmee nog altijd een grote betrokkenheid. Ook omdat ik een groot aantal Goudse ondernemers als cliënt bijsta. Een aantal al meer dan 25 jaar..."

Volgens Steensma is het arbeidsrecht, in tegenstelling tot datgene wat men met een wetswijziging in 2015 trachtte te bereiken, er zeker niet eenvoudiger op geworden. "Vele ondernemers zien door alle wijzigingen door de bomen het bos niet meer. Het is tegenwoordig al onmogelijk voor een advocaat om alle ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van het arbeidsrecht te volgen. Laat staan voor de gemiddelde ondernemer of particulier. Je mag van een ondernemer of particulier ook niet verlangen dat alles als bekend mag worden verondersteld. Zelfs arbeidsrechtadvocaten kennen niet alle antwoorden op de door de wetgever bedachte mogelijke situaties...."

MKS Advocaten
Kampenringweg 7
Postbus 2133
2800 BG Gouda
Telefoon: 0182 - 691222
Fax: 0182 - 691223
E-mail: info@mksadvocaten.nl
Website: www.mksadvocaten.nl