Gouds Dagblad | Gouda Modestad
mainImage

Gouda Modestad

10 september 2020, 10:04 uur
Columns

Column centrummanager Hans van Aalst |

Gouda Modestad

Het najaar gaat beginnen en dat betekent dat de winkels weer vol hangen met nieuwe collecties, dat menu kaarten weer worden aangepast en we ons in de Binnenstad van Gouda opmaken voor een prachtig herfstseizoen.

Ik ben lang zelf modeondernemer geweest en ik weet wat er bij komt kijken om je winkel optimaal te vullen met de laatste modetrends. Daarnaast is de investering van een modeondernemer groot, maar ook het risico van verkopen.

Mode is wat anders dan kleding. Mode verandert, de kleuren, de pasvormen. Als modeondernemer is het dus ook van belang dat je je bezighoudt met de laatste trends. En dan komt het erop aan, wat wordt je eigen mooie mode-collectie dit seizoen in je winkel?

In de Binnenstad van Gouda zijn veel modewinkels te vinden. Die elke dag zorgen voor het beste klantadvies. Die je begeleiden naar een outfit die bij je past. Want zeg nou eerlijk, vanaf een foto is alles prachtig. En dat is het voordeel van winkelen bij een fysieke modeondernemer: je krijgt een totaal beleving en je ziet meteen of dat jurkje of die broek ook bij jou goed past.

Onze Goudse modeondernemers zijn er klaar voor en gaan met elkaar aan iedereen laten zien hoeveel mooie mode er te vinden is in de Binnenstad van Gouda. En hoewel we nog in en bijzondere tijd zitten, is het van belang dat we ondernemers blijven bezoeken. Want zeg nou zelf, iets nieuws in de kast mag af en toe best.

Sommigen van ons zijn ook wat kilo’s aangekomen: dus nu maar even een maatje groter ;-)

Hans van Aalst
Centrummanager Binnenstad Gouda


Foto: Foto: @limafotografie