Gouds Dagblad | Zit hier een nieuwe Goudse miljonair?

Zit hier een nieuwe Goudse miljonair?

mainImage
Het vak Gouda bij de Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Vijftig inwoners van Gouda uit postcodegebied 2804 streden een paar weken geleden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners van Gouda daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 29 september vanaf 20u00 te zien bij SBS6.


 


Margje (36) is de gelukkige winnaar van een studioplaats in vak Gouda: "Ik ben heel benieuwd. Ik vind het al hartstikke leuk om de opnames mee te maken. Mijn zus gaat met me mee, dus dat wordt gezellig. Als ik mag spelen, dan doe ik dat op gevoel. Ik kan me niet voorstellen dat ik een mooi bedrag win, maar mocht het lukken, dan zou ik mijn zus een deel geven en hier in Gouda zoeken naar een koophuis."
 
Gouda eerder in de prijzen 
Gouda was al eerder vertegenwoordigd bij Miljoenenjacht. Vorig jaar zaten vijftig inwoners van Gouda uit hetzelfde postcodegebied (2804) in de studio. Het lot bleek de 59-jarige Willie goedgezind. Zij won een reis naar Curaçao voor tien personen. Ook in de eerste aflevering van dit seizoen zaten inwoners van Gouda (postcodegebied 2807) in de studio. Deze uitzending was zondag 8 september te zien op SBS6 te zien.
 
Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Gouda zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.
 
De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners van Gouda is zondag 29 september van 20-21u30 bij SBS6 te zien.