'Kom in rood/zwart naar Olympia'

1 April 2018, 11:07 uur
Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
'Kom in rood/zwart naar Olympia'

'Kom zondag in het rood/zwart naar Olympia-RVC'33', zo roept de Goudse voetbalvereniging al haar leden en sympathisanten op. Dit als tegenhanger en tegenactie van de ludieke actie die de supporters van het eerste team van de Reeuwijkse voetbalclub RVC'33 voor komende zondag hebben opgezet.

Aanstaande zondag, 1 april (1e paasdag), staat namelijk de 'derby van het Groene Hart' op het programma in de 1e klasse B: Olympia-RVC '33. De voorpret is al begonnen...

,,RVC '33 houdt dan een heuse Blauw/Witte Mars. In een grote stoet komen de Reeuwijkers te voet van het terrein van RVC '33 naar de Bodegraafsestraatweg om daar hun club te supporten. Mooi initiatief natuurlijk, maar wij moeten als Olympia zijnde daar wel een passend antwoord op hebben. We mogen niet bij aanvang al met 0-1 achter staan!", aldus een woordvoerder van Olympia.

,,Dus kom zondag allen naar de wedstrijd toe en kom allemaal in het Rood/Zwart! Laten we RVC '33 op een mega-ontvangst trakteren als ze de vijf kilometer te voet hebben afgelegd! Ontvang ze als echte Olympianen in onze clubkleuren bij het hek en kom aansluitend ons eerste elftal aanmoedigen. Hoe meer Rood Zwart hoe beter!", zo luidt de oproep.

Lees ook goudsdagblad.nl/in-blauw-witte-mars-naar-olympia/