Gouds Dagblad | Extra druk(te) op de afvalbrengstations
mainImage

Extra druk(te) op de afvalbrengstations

30 maart 2020, 10:11 uur
Algemeen

Heel veel mensen zijn thuis. En maken van de nood een deugd om een grote schoonmaak te houden en veel spullen weg te gooien. Bij Cyclus zien ze momenteel een flink toenemende drukte op de afvalbrengstations. Met zelfs files als gevolg. "Wij verzoeken een ieder om alleen naar de afvalbrengstations te komen als dit echt noodzakelijk is", aldus een woordvoerder van Cyclus.

"Om onze medewerkers en bezoekers te beschermen hanteren wij een strenger maximaal aantal personen dat tegelijkertijd toegang krijgt tot het afvalbrengstation. Mocht je een bezoek brengen vragen wij je alleen met volle vrachten te komen (niet een enkele zak), rekening te houden met langere wachttijden en instructies van onze medewerkers op te volgen. Houd daarbij 1,5 meter afstand en blijf binnen als je last hebt van gezondheidsklachten zoals verkoudheid, keelpijn etcetera."

Lees meer over de maatregelen die Cyclus neemt vanwege het coronavirus hier.

Klantenservice
De klantenservice van Cyclus is gewoon bereikbaar. Je kunt de klantenservice bereiken via het contactformulier op de website, via mail: info@cyclusnv.nl of telefonisch van maandag tot en met vrijdag tussen 08u30 – 17u00 via 0182-547500


Foto: Cyclus