Gouds Dagblad | Bewolkt met lokaal wat regen

Bewolkt met lokaal wat regen

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Vrijdag is het weer grotendeels bewolkt. Later op de dag kan er ook wat regen of motregen vallen. Het wordt 6 graden. In het weekend blijft de bewolking aanhouden, met soms wat regen. Het wordt wel wat zachter, met een maximumtemperatuur van 10 graden.
Zondag 30 december valt er mogelijk enige tijd regen in de nacht en (vroege) ochtend, maar overdag is het wisselend bewolkt en waait er een zwakke westelijke wind (2 Beaufort).

Oudjaarsdag is het winderig en kan er aan het eind van de middag en aan het begin van de avond lichte (mot-)regen vallen. Na de passage van de regenzone neemt de wind sterk af naar zwak, windkracht 2 Beaufort.

Tijdens de Jaarwisseling is het waarschijnlijk licht -tot half bewolkt en bij een (zeer) zwakke noordwester (1 à 2 Beaufort) is het circa 5 graden Celsius. De kans op neerslag is tijdens de overgang van 2018 naar 2019 uiterst klein, maar niet geheel uitgesloten.

Het blijft de eerste week van het nieuwe jaar (zeer) zacht winterweer met middagtemperaturen rond 9 graden Celsius! De nachten verlopen ook zeer zacht.Bron: Meteo Gouda, zie voor de weersverwachting: www.meteo-gouda.nl/verwachting-gouda


Foto: Digitaal Dagblad