Gouds Dagblad | Weer autobrand, nu aan Veenenburg

Weer autobrand, nu aan Veenenburg

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Gouda is weer opgeschrikt door een autobrand. In de nacht van zaterdag op zondag ging rond 00u30 een auto in vlammen op aan de Veenenburg in Gouda. De brandweer heeft de brand snel weten te blussen. De auto wordt als total loss beschouwd. Bewoners zagen mensen wegrennen. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand. En het mogelijke verband met de eerdere autobranden in Gouda.

 

Het is niet de eerste brand deze maand in de stad. In de nacht van woensdag op donderdag ging rond 02u30 een auto in vlammen op aan de Burgemeester Martenssingel in Gouda. De brandweer was snel aanwezig. Daardoor bleef de schade beperkt tot één totaal afgebrande auto en twee licht beschadigde auto's. 

In de wijk Korte Akkeren brandde in de nacht van zondag op maandag (bestel)auto’s volledig uit. Dit keer betrof het twee bestelwagens op de hoek van de Gansstraat en Kievitstraat. Een personenauto liep grote schade op. Het was de derde nacht op rij dat er voertuigbranden uitbreken in Gouda, eerder was het al raak aan de Herenstraat en Leeuwerikstraat, ook brandde verleden week in Gouda-Oost meerdere voertuigen uit.


Foto: Digitaal Dagblad