Gouds Dagblad | Vermiste Limburger (15) in Gouda opgepakt

Vermiste Limburger (15) in Gouda opgepakt

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Vermiste 15-jarige Limburger in Gouda gepakt na achtervolging
Agenten van de politie van Gouda hebben zaterdagmorgen met hulp van omstanders een vermiste 15-jarige jongen uit het Limburgse Landgraaf ‘gepakt’ in het centrum van Gouda. De tiener ging er namelijk vandoor toen hij politieagenten zag op de Agnietenstraat.

"Vanmorgen omstreeks 10u25 zagen wij een vermiste 15-jarige jongen uit Landgraaf Limburg lopen in het centrum van Gouda", zo vertelt een Goudse agent. "Toen hij ons zag op de Agnietenstraat ging hij er direct rennend vandoor. Op dat moment was het erg druk in het centrum en ontstond een rennende achtervolging. Zonder dat men wist wat er aan de hand was, hebben meerdere omstanders geholpen de weg voor de vluchtende jongen te blokkeren en/of geprobeerd de jongen te vangen. Hierdoor kon de jongen niet op volle snelheid vluchten en konden wij hem overmeesteren en overbrengen naar het politiebureau. Dank hiervoor!..."

De jongen zal overgedragen worden aan de jeugdzorg in Limburg zodat hij de nodige zorg en opvang krijgt die nu voor hem nodig is.


Foto: Digitaal Dagblad