Gouds Dagblad | Top60-lid gaat weer in de fout...

Top60-lid gaat weer in de fout...

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

In de strijd tegen woninginbraken is dinsdag weer een belangrijke aanhouding verricht door de politie van Gouda.

Sinds begin dit jaar een Top60-lid vrij kwam na een lange celstraf zagen rechercheurs een stijging van het aantal inbraken die qua uitvoering deden denken aan het werk van deze bekende. Door een gezamenlijke inzet van het flexteam, recherche en basisteam Gouda kon hij vanochtend worden aangehouden als verdachte van twee woninginbraken.

Wederom speelden camerabeelden een belangrijke rol. De verdachte werd door politieagenten van team Gouda herkend toen hij op beeld stond tijdens een inbraak in een woning in Bergambacht. Een medeverdachte wordt nog gezocht.

Het aantal woninginbraken blijft dalen onder meer door een voortdurende aandacht op de bij de politie bekende inbrekers. Een ieder kan daaraan bijdragen. De politie adviseert in deze het aanschaffen van een wifi-camera of slimme deurbel. Zeker als je langere tijd van huis bent.

Ondertussen blijft de politie doorgaan met het verder terugdringen van de woninginbraken. Zo heeft de politie na de uitzending van TV West inmiddels al een aantal goede tips mogen ontvangen!

 


Foto: Digitaal Dagblad