Gouds Dagblad | Nacht vol autobranden in Waddinxveen

Nacht vol autobranden in Waddinxveen

mainImage

Op vier plekken in Waddinxveen hebben in de nacht van donderdag op vrijdag auto's in brand gestaan. Liefst vier keer ging er een auto of meerdere voertuigen in vlammen op in het Gouwedorp. In totaal zijn zeven voertuigen beschadigd geraakt. Het is niet de eerste keer dat er auto’s in Waddinxveen in brand zijn gestoken. Sinds half december is het al vijf keer eerder gebeurd. 

De eerste brand was aan de Passage rond 1u30. Twee auto's zijn daar volledig uitgebrand en twee andere voertuigen liepen flinke schade op door de vlammen.

Een kleine twee uur later ging een auto in vlammen op aan De Genestetlaan. Om 4u20 was vervolgens een autobrand aan de Sparrengaarde. Daar raakte een voertuig zwaar beschadigd door de vlammen.

Rond 6u15 kwam het bericht dat er een vierde autobrand was aan de Jacob van Lennepstraat. Daarbij raakte een kleine vrachtwagen beschadigd.

De politie is meteen begonnen met een buurtonderzoek en zoekt mensen die iets hebben gezien. Ook zijn er vannacht en vanochtend onder meer een speurhond en een helikopter ingezet.