ZorgBrug heeft haar nieuwe website www.zorgbrug.nl gelanceerd. De website heeft een overzichtelijke tweedeling: informatie voor zorgvragers over de verschillende onderdelen van gespecialiseerde verpleegkundige zorg en informatie voor zorgprofessionals over het scholingsaanbod van ZorgBrug. Daarnaast is ook het complete ondersteuningsaanbod voor huisartsen, medisch specialisten en zorginstellingen op de nieuwe website terug te vinden.
Naast gespecialiseerde verpleegkundige zorg, biedt ZorgBrug ook een uitgebreid aanbod aan scholing voor zorgprofessionals. Het scholingsaanbod van ZorgBrug bestaat uit inhoudelijke lessen, zoals medicatie(veiligheid), palliatieve zorg, klinisch redeneren, vaardigheidstrainingen of een combinatie daarvan.
ZorgBrug onderscheidt zich door het aanbieden van gespecialiseerde verpleegkundige zorg, daar waar de zorgvrager verblijft. Of dat nu thuis is, in het ziekenhuis of in een zorginstelling. ZorgBrug levert door samenwerking en verbinding gespecialiseerde verpleegkundige zorg en kennis van hoge kwaliteit in de regio Midden-Holland en Zoetermeer.