Sportclubpartner, ook partner van het Gouds Dagblad, haakt in op de komende bekerwedstrijd Vitesse-Jodan Boys. Letterlijk en figuurlijk. Het Goudse bedrijf van Arjan Vink stelt zeventig gebreide warme winter mutsen met opdruk en logo van CVV De Jodan Boys ter beschikking.
Hoe kom je daarvoor in aanmerking? Door de facebookpagina van het Gouds Dagblad of van Sportclubpartner te liken en te delen.
Dat deden Vincent Hagen-Ottenhof, Jolanda de Jongh, Rob Schouten, Monique de Ruiter en Debby Vooys. Zij zijn de volgende winnaars  van de enige echte Jodan Boys-muts. De gelukkigen krijgen een persoonlijk bericht en een code om de mutsen af te halen bij Primera Gildenburgh, een andere partner van het Gouds Dagblad.
jodan-boys-muts-sjaals
Voor de andere belangstellenden: like en deel de facebookpagina van het Gouds Dagblad of van Sportclubpartner en wie weet mag je binnenkort ook zo’n fraaie Jodan Boys-muts over je hoofd en oren trekken. We geven er iedere dag vijf weg.
En zeg nou zelf: met sjaal en muts sta je er nog beter op en voor in de supportersbus en zeker in het supportersvak. En wat denk je: als het wat kouder is op woensdag 14 december komt deze muts je zeker van pas op de tochtige tribune. Zo ook in de komende wintermaanden, langs de lijn of elders onderweg. Voor de fans en liefhebbers is het sowieso een waanzinnig collectors-item. Er zijn er immers maar zeventig fans van Sportclubpartner die zo’n fraaie muts hebben en mogen opzetten.
 
Bij Sportclubpartner scoor je altijd!
SPORTCLUBPARTNER
Estafetteweg 10, 2807 BN GOUDA
Tel. 0182-517242
Mob. 06-29251532
Kijk op www.sportclubpartner.nl  voor de vele mogelijkheden
www.facebook.com/SportclubPartner
www.twitter.com/Sportclpartner