Sta je op het punt een huis te (ver)kopen en wil je graag weten waar je allemaal aan moet denken? Wil je jouw maximale hypotheek berekenen of wil je tips voor het (ver)bouwen van je droomhuis? Bezoek de Rabo Woonweken voor antwoord op al jouw woonvragen.
Van 23 september tot en met 7 oktober houdt de Rabobank Gouwestreek tijdens de Woonweken diverse events op het gebied van wonen. Inspirerend en informatief. De Rabobank maakt je wegwijs op de woningmarkt.
Wil je goed voorbereid op huizenjacht? Loop wanneer het jou uitkomt, doordeweeks, in de avond of in het weekend, met jouw woonwensen vrijblijvend en zonder afspraak bij de Rabobank Gouwestreek binnen. Tijdens de Rabo Woonweken zijn er ook extra hypotheek inloopspreekuren op verschillende data en locaties. Zat mogelijkheden dus om antwoord te krijgen op jouw woonvragen, zodat jij weet waar je aan toe bent.
Je kunt iedere werkdag terecht tussen 13u00 en 17u00 in het Rabobankkantoor aan de Tielweg 26 in Gouda. Ook op zaterdag 7 oktober kun je tussen 10u00 en 14u00 binnenlopen in het kantoor in Gouda (Nieuwe Markt), Nieuwerkerk aan den IJssel en Waddinxveen.
Je kunt dan met al je woonvragen vrijblijvend terecht bij één van de hypotheekadviseurs. Dit gesprek is kosteloos. Tijdens het inloopspreekuur krijg je:

  • een oriëntatiegesprek met een hypotheekadviseur
  • een berekening van jouw maandlasten bij de koop van een huis
  • een oriëntatierapport dat je thuis nog eens kunt nalezen

Je bent van harte welkom!
Kijk voor locaties en extra openingstijden ook op Rabobank.nl/woonweken. En heb je nu al een woonvraag? Bel Rabobank via 0182-69 55 55.