Boer Makelaardij heeft een nieuw concept dat bij diverse appartementen is toe te passen: WONEN ZOALS JIJ DAT WILT.
Jij kan kiezen hoe het appartement er uit moet zien als je het koopt. In eenvoudige staat en lekker zelf klussen of geheel afgewerkt. De keuze is aan jou. En omdat de eventuele verbouwing is afgerond voor de levering kan je het ook gewoon volledig financieren. De verkoper schiet de kosten van de verbouwing voor.
De mogelijkheden van de WONEN ZOALS JIJ DAT WILT appartementen geldt voor de appartementen aan de Joubertstraat, Talmastraat, Idenburgstraat,  Graaf Adolfstraat en Graaf  Hendrikstraat in Gouda die te koop komen via Boer Makelaardij.
Is er even geen aanbod? Wij noteren je naam graag in ons WONEN ZOALS JIJ DAT WILT-zoekersbestand
Er zijn drie keuze mogelijkheden die wij alvast hebben uitgewerkt. Wil je toch iets anders? Dat kan!
Brons: Bij de Brons-conditie wordt de woning opgeleverd in de staat waarin de woning zich nu bevindt. Elke woning krijgt kunststof kozijnen en dubbel glas ter plaatse van de woonkamer aan de voor- en achterzijde (ook eventueel in slaapkamer achterzijde als deze nog aanwezig is).
Zilver: Bij de Zilver-conditie heeft de woning een licht betegeld toilet met fontein, een licht betegelde badkamer met wastafel, kraan en complete douche met douchescherm, een lichte moderne keukeninrichting met gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en lichte wand betegeling (allen v.v. antraciet vloertegels), een gecontroleerde elektrische installatie met een meterkast met 3 groepen voorzien van aardlekschakelaar  en geschilderde wanden en plafonds (over bestaande afwerking) en een HR c.v. combiketel op bestaande installatie. Koper dient dus zelf plinten, deuren en kozijnen te schilderen.
Goud: Bij de Goud-conditie is de opleveringsstaat de meest complete. Hier hoef je eigenlijk niks te doen. Goud omvat een licht betegeld toilet met fontein, een licht betegelde badkamer met wastafel, kraan, complete douche met douchescherm, een lichte moderne keukeninrichting met gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en lichte wand betegeling (allen v.v. antraciet vloertegels), gecontroleerde elektra met nieuw schakelmateriaal en meterkast met 3 groepen voorzien van aardlekschakelaar  en glad gestucte en geschilderde wanden en plafonds, schilderwerk deuren, plinten en kozijnen en een HR c.v. combiketel op bestaande installatie. Eventueel kan tegen meerprijs vloerafwerking aangebracht worden.
De verbouwing wordt uitgevoerd door Onderhoudsbedrijf Den Hollander uit Gouda.
Vragen? Neem dan snel contact met ons op via 0182-538400.
Zie ook www. www.boer-gouda.nl