Vol trots parkeerde Marco van der Horst, eigenaar van Primera Gildenburgh, vorige week een mini op de parkeerplaats van winkelcentrum Bloemendaal.

Vandaag ging de Goudse ondernemer heel brutaal nog een stapje verder. De mini werd nagenoeg in de winkel geparkeerd.

Maar beste lezers van het Goudse Dagblad: niet meteen moord en brand gillen. Er is niets loos en zeker geen sprake van een strafbaar feit. De parkeerplaats was maar voor even in gebruik. Dit voor de fotopresentatie voor op de facebookpagina van Primera Gildenburgh.
De bolide is inmiddels weer terug op zijn oude vertrouwde plekje. Binnenkort verhuist de auto wel naar binnen. Dan komt de mini op het plein te staan nabij de Jumbo.
Maar waarom staat de zwarte en bestikkerde auto bij en in het winkelcentrum? Het is een van de 250 mini’s die te winnen zijn bij de komende Oudejaarstrekking van de Staatsloterij. Met in totaal ruim 67,5 miljoen aan prijzen! Belastingvrij!
Maak de laatste seconden van het jaar extra spannend. Naast de hoofdprijs van € 30.000.000,- maak je als klap op de vuurpijl dus ook nog eens kans op 1 van de 250 MINI’s.
Speel mee met de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij. Met een 1/5 Staatslot, een Heel Staatslot, Straatje of Straat.
Je hebt nog tot op oudejaarsdag om een Oudejaarslot of -loten voor de Staatsloterij te kopen. En wie weet, valt de hoofdprijs weer bij Primera Gildenburgh in winkelcentrum Bloemendaal!

Hoofdprijs Staatsloterij valt bij Primera Gildenburg