LIKE-DEEL-EN-WIN-ACTIE! |

Lady Gaga is nog even populair als altijd. Het concert op dinsdag 3 oktober in de Amsterdamse Ziggo Dome was maandagmorgen 13 februari binnen no-time (binnen 25 minuten om precies te zijn) volledig uitverkocht. Echter, Lady Gaga werd door een ziekte geveld. Het concert dat gepland stond op 3 oktober 2017 ging niet door. Maar vindt nu plaats op zaterdag 20 januari 2018 in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Greep je mis? Jammer! Maar wie weet, kunnen wij jou toch gelukkig maken met een gratis kaartje. Lees verder…

Gaga verzorgde een spectaculaire halftime show tijdens Super Bowl 51, waarna ze de wereldtournee Joanne World Tour aankondigde. Met meer dan 30 miljoen verkochte albums en 150 miljoen verkochte singles is Lady Gaga een van de bestverkopende artiesten aller tijden. Onlangs is haar vijfde studioalbum Joanne uitgebracht en hiermee bereikte ze gelijk de nummer 1 positie in de Billboard 200.

Dat het Lady Gaga-concert uitverkocht zou raken, was natuurlijk te verwachten. Maar zo snel? Wow! Maandagochtend 13 februari 2017 ging de kaartverkoop voor het Lady Gaga concert van start. Menig Gaga-fan stond om 10u00 uur in de digitale wachtrij. Uiteraard in de hoop om zo’n gewild kaartje voor de Joanne World Tour te bemachtigen.

Helaas is het niet iedereen gelukt om tickets te reserveren. Binnen enkele minuten was er namelijk geen enkel ticket meer verkrijgbaar. Dit tot grote teleurstelling van veel fans.

Maar wie weet, kunnen wij jou toch gelukkig maken met een gratis kaartje.

De Superbloemist
Jan Poels, eigenaar van De SuperBloemist in winkelcentrum Bloemendaal, is altijd wel in voor een verrassing en geintje. Normaal gesproken, zegt hij dat altijd met bloemen en planten. Maar dit keer stelt hij een gratis kaartje van Lady Gaga voor het komende concert ter beschikking.

Jan was er snel bij maandagmorgen 13 februari. Dat heb je als je dagelijks met veilingklokken werkt en op het juiste moment moet pieken en klokken. Hij wist zijn slag te slaan. En bemachtigde een kaartje voor het nu al legendarische Joanne World Tour-concert. Jan betaalde er 130 euro voor. Maar dat kaartje gaat nu al voor een veelvoud op de (zwarte) markt van de hand. En het kaartje is nog altijd geldig voor het concert van 20 januari.

Enfin, Jan heeft zo’n felbegeerd kaart van de one and only Lady Gaga. Zelf heeft hij er geen oren naar. Jij toch wel?

Je kunt er voor in aanmerking komen door de facebookpagina’s van De Super Bloemist of het Goudse Dagblad te liken en deze pagina te delen. Zie ook de icoontjes onder aan deze pagina.

Een onderbouwing waarom je graag naar het concert toe wilt, stellen we zeer op prijs. 

De komende weken herhalen we deze like-deel-en-win-actie. De reacties verzamelen we en de uiteindelijke winnaar maken we woensdag 17 januari bekend.

Spannend en leuk!