Wibra aan de Markt gaat verhuizen

Wibra aan de Markt gaat verhuizen

De Wibra aan de Markt in Gouda dreigde al enige maanden geleden dat de winkel zou gaan verhuizen. Achteraf bleek deze boodschap te maken te hebben met de hoogte van de huurprijs op deze locatie. Kennelijk kwam er een oplossing, want de aankondiging van verhuizen verdween van de winkeldeur. Maar nu is de verhuizing wel definitief.

De Wibra verkast van de Markt naar een deel van de leegstaande poot van de verderop gelegen Nieuwe Marktpassage. Op de winkeldeur hangt inmiddels het verhuisbericht. Op zaterdag 8 december om 17u00 is de laatste verkoopdag aan de Markt. Volgens een medewerkster gaan de verhuizing naar en herinrichting van de nieuwe locatie tot 19 december duren. Donderdag 20 december gaat de nieuwe vestiging in de Nieuwe Marktpassage weer open.

Of er al een nieuwe huurder voor het pand aan de Markt is gevonden is onbekend, maar insiders gaan er van uit dat voor dit pand een horeca-bestemming zal worden gevonden. Dan heeft de hele Regenboogzijde – zoals het stuk van de Markt van de Hoogstraat tot de Stoofsteeg vroeger ook wel heette – een terras met een horecazaak. Uiteraard behalve de vestiging van Livera op de uiterste hoek van de Markt met de Stoofsteeg.

Bron: Samenwerkende Ondernemersverenigingen Gouda.

Laatste nieuws