Waar wensen Goudse ondernemers elkaar een nieuwjaar en bovenal goede zaken voor het komende jaar toe? Tja, dat is uiteraard bij de nieuwjaarsbijeenkomst van de Ondernemersprijs Midden Holland op 8 januari in De Goudse Schouwburg.

De Ondernemersprijs Midden Holland is een succesvol en feestelijk netwerkevenement dat ieder jaar wordt gehouden in De Goudse Schouwburg. Het is de jaarlijkse eerste ondernemersmeeting van het jaar waarbij de ondernemers uit Gouda en de regio elkaar de hand schudden en elkaar nieuwjaar en goede zaken toe wensen. Dit keer kan dat zelfs ook digitaal, met de handshake.

Bovendien is het de avond van de uitreiking voor de awards voor de beste ondernemer – onderneming van het jaar van de gemeenten Gouda, Zuidplas, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Bodegraven-Reeuwijk.

De Grote Zaal van De Goudse Schouwburg zal weer goed gevuld zijn. Met name met leden en vertegenwoordigers van Gouda Onderneemt!

Gouda Onderneemt wenst vanaf deze plaats op voorhand alle Goudse ondernemers sowieso een ondernemend 2018 toe!

,,Het nieuwe jaar ligt voor ons. 2018 gaat ongetwijfeld veel nieuwe uitdagingen brengen, maar vooral veel kansen. Nu het wat beter gaat met de economie, wordt dit een jaar voor ondernemers om door te pakken”, aldus Nico Voogt, voorzitter van Gouda Onderneemt!

Gouda Onderneemt zal zich dit jaar als dé ondernemersvereniging van Gouda op verschillende vlakken manifesteren. Voogt: ,,Inhoudelijk langs de lijnen van het Actieprogramma Economie dat onlangs een update kreeg waarbij veel wat gepland was, daadwerkelijk is gerealiseerd. Maar ook de belangenbehartiging van Goudse ondernemers in Gouda zelf en tot ver daarbuiten. De komst naar Gouda van een ICT campus en opleiding SUPinfo (University of applied Technologies), de succesvolle lobby tegen de komst van een factory outlet center HOM in Zoetermeer tot de lobby tegen het afsluiten van de afrit 11, mobiliteitsvisie en regionale samenwerking…

,,Ook de website www.Gouda-werkt.nl ging met succes live en we hadden een geslaagde conferentie arbeidsmarkt en onderwijs. Gouda Onderneemt is inmiddels vaste genodigde aan de bestuurlijke tafel Regio Midden-Holland voor Economie, Arbeidsmarkt en Onderwijs…”