Bente van Hintum en Amina Faouzi houden op dinsdagavond 31 oktober de tweede editie van hun concept: Ratjetoe!#2 bij Cultuurpodium Gouda Studio’s.
Ratjetoe is een gratis open avond waarin diverse acts tien minuten het podium voor zichzelf krijgen. Het is een artistieke avond vol verrassingen. Het podium wordt geboden aan iedereen met een verhaal. Denk aan poëzie, een mooi lied, een monoloog, beatboxing, spoken word etcetera. Met deze veelzijdigheid wordt een zo divers mogelijk publiek aangesproken.
Op de avond zullen zo’n 6 à 7 acts optreden en na de voorstellingen is er uiteraard ruimte voor een gezellige borrel. De initiatiefnemers Bente en Amina delen een liefde en passie voor cultuur. Zij zijn dan ook vaak te vinden in filmhuizen, theaters en muziekpodia. Verder houden zij zich bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van cultuurgerelateerde concepten om meer diversiteit op het gebied van evenementen in Gouda te creëren.
Ratjetoe zorgt ervoor dat mensen in aanraking komen met verschillende vormen van theater en diverse muziekstijlen. Dit leidt tot verbazing, ontroering of inzicht in wat men wel of niet leuk vindt!
De zaal aan de Oosthaven 12 gaat open vanaf 19u30 en de entree is gratis (pay what you want in the golden box).
Music Art Centre Gouda Studio’s
Oosthaven 12
2801 PB Gouda
Tel 06-19568002
www.goudastudios.nl